Kollégáink

Árpi:

16 éves koromban kezdtem el virágboltban dolgozni, mint kisegítő. Mellette dísznövénykertész-koszorú kötő szakon, majd virágkötő-berendező iskolában tanultam.

A virágkötészetben leginkább a szabadságot és a stílusok variálhatóságát kedvelem. Szeretem az esküvőkkel kapcsolatos csokrok, asztaldíszek és egyéb díszítések készítését is. Szívesen csinálok különleges és egyedi csokrokat. Folyamatosan járok szakmai képzésekre, így fejlesztem tovább a technikámat, tudásomat.

Kedvenc virágom a boglárka. Hobbim mindemellett a díszállat tenyésztés.

 

Barbi:

Tanulmányaimat 2011-ben fejeztem be és 2 éve dolgozom virágkötőként. Ez idő alatt SZJ_0135krengeteget tanultam és fejlődtem, de a jövőben is ez a célom. Szeretnék egyre jobb lenni és még többet megtanulni a virágokkal a kötészettel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy jó szakmát választottam, mert szeretem amit csinálok, a szakmám egyben a hobbim is.

Amit leginkább kedvelek a kötészetben az a kreativitás és, hogy mindig lehet valami újat alkotni amivel örömet szerzek a vásárlóinknak.

Kedvenc virágot nem tudnék megnevezni, szinte mindegyiket szeretem. Virágot adni és kapni is örömteli dolog szerintem és persze ami a legfontosabb adni mindig a legjobb!

Ezen dolgozunk a kollégáimmal!

 

Enikő:

2011-ben fejezetem be iskolai tanulmányaimat. 3 éve dolgozom virágkötőként. Szeretem a szakmámat, mert alkothatok, szabadon használhatom a kreativitásomat. Kedvelem az aprólékos, pepecselős munkákat. Szeretnék új dolgokat tanulni, megismerni a legújabb 16177749_1348141391895349_7021978925346315828_otrendeket, stílusokat.

Szakmám mellett másik ‘szerelmem’ a tánc. 14 éves korom óta mazsorettezek.

Nagyon szeretem a virágokat, nem is tudok kiemelni közülük egyet sem, hogy melyik a kedvencem.

 

 

 

 

Archívum